Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var vi...


Ser,hör,känner
söker
efter allt vi var
innan
du vet vad

Ser en silvergran

Hör en fågel

Känner
vad?

Skogens sus
som en flyktig
hand i min

Vet du ens
vad jag vet
om det vi var
en gång

bland granarna

Söker du
som jag

fortfarande?




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-27 17:31



Bookmark and Share


    Steff...
Så fint
2019-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP