Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trotsig som en duva

 

 

fäst sprängdeg vid min önskan

att vara dig till lags

fäst moln av näsvis glömska

vid skärpan i din blick

när jag trotsig som en duva

går i våldsam clinch

med din nonchalanta promiskuitet

 

---

 

men du viskar lögnens sötma i min mun...




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-31 00:18



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Du fortsätter att överraska med originella bilder, varje rad är en upplevelse.
2019-12-31

    Lena Staaf VIP
Ambivalens inför kärleken. Kämpa på, trotsig som en duva!
2019-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP