Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön

Knåda mitt hjärta
mjukt
Pressa ur all ondska
Fyll det åter
med godhet

Låt det glädjas
åt det lilla
Vara tacksamt
Vara förnöjt

Läk mitt kött
Låt det stå
under anden
Låt det lyda
kärleken

Res mig upp
Låt mig strida
för ljuset
Låt mig
vägledas
av segerns
triumf




Övriga genrer av Seasons VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-31 22:37



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Vackert och hoppfullt!
2020-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP