Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solguden

Vinden strös genom mitt hår
tårar mina ögon
blickar mot horisonten
i eviga vågors sång

Havets röst gör sig hörd
berättar om de drunknades själar
för alltid förlorade i djupet

Guldglimrande reser sig
solen ur havet
speglar i gult orange och rött
horisonten möter sin gud
i oändliga dagar




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-01 10:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så vackert. Faller särskilt för hur solen möter sin gud.
2020-01-16

  KattenKin VIP
Så vackert! Kul att du tittade in, och hoppas allt går bra med boken!
2020-01-03

  Fulbergarn
Fin poesi


Himlen är gul just nu där jag bor, ett mystiskt sken lyser på människorna
som om de fått gulsot.


2020-01-01

  Öknens Ros VIP
Fint.
2020-01-01

    Sefarge VIP
Grynings guld poesi!
;)
2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP