Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

merder erself VIII

varför skriker du om mord i gränden
jag har sett döden i ögon flera gånger om
i en ormgrop vi hade vid långvården
i thailändska sånger på karaokebaren

hey
you into baht-stuff?


aweee
vederci


lady


alla som röker känner till den
medan jag ser på slow-tv
båten i fjorden ut och in igen

och poängen är att när den kommit fram
kan man se samma resa från en annan kamera

nibbla på den

och jag har en ny vän
han har blinkande brillor
och säger ingenting alls
han är perfekt

clap hands


för hon som bär vinglas
större än ansiktet
doppar pepparkakor i
helt skiter i
och provar nya ställningar
att somna i

som nån jävla
hieroglyf

mannen


ett ben okej
ett i avgrunden
handen är nåt
hon tänder stjärnor med



och för paret från nånstans som bott på härbärget
och man önskar gott nytt fast man vet att det blir skit
"och hur mår ni?"
"ja... det
ser du väl"


please pass them leaves






champagne
för killen med buttplug-tatuering
för dom utan anledning eller finkalas att
förhålla sig till, för dom som
skjuter upp liv, släpp ett album om dagen
utan att börja tvivla
för han som måste hota
för att inte sluta synas
"ring dina vänner låt dom
ta bråken du startar"
och för hon som blir dumpad i stories
under fyrverkerier av nån i lösskägg
skriker vi och skålar till alla galna
som sätter färg




































Fri vers av Love Död
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-01 20:56



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Mustiga solkiga bilder från det dunkla folket på livets skuggsida
2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död