Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glasfiber chic




älskling


dom har träffats i rum med långa bord
dunkat skumpa mot sina skärmar

"härmed förklarar jag världskrig 3

öppnat"



invigt
som en jävla golfbana
som alla gallerior
som kommer gapa
tomma





som alla vägar dom kan smycka
med taggig tråd
blodpölar
och barn som slåss
över den sista blöta fimpen
att klämma vatten ur


skallerormar
att knyta skorna med
om man vågar
när man redan är giftig, vi har
borrat ner pistolen i skorpan
och gett avtryckare
till spasmiska fingrar


och allt jag gjort med mina
blir meningslöst
plakat jag hållit i
saker som jag delat
ord som jag har skrivit
ansikten jag ritat
allting blir nollat
förutom dom stunder
dom strukit längs med dig





det känns som att livet var ett spel
och vår high-score var aldrig i närheten
inte som samhälle, inte som art
inte som du, inte som jag




jag har levt fallout 3
game of the year
när allt ändå kändes ödelagt
atomvinter
nu kan vi leva där tillsammans
i sprängda bilar
och jackor av
husisolering

glasfiber chic



älskling

är det dags att gräva ner yxan
när dom putsar sina
det finns bunkrar att gräva
och fyra armar är starkare än två
jag kan ta att äta råtta
om jag får dela den med dig


















Fri vers av Love Död
Läst 37 gånger
Publicerad 2020-01-04 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död