Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och så var det över 2

 

fast å andra sidan är jag ju kvar här

jag är hemma hos mig själv fortfarande
jag gick inte ifrån mig själv när jag vågade
jag öppnade min famn för dig och sade

kom

kom till mig

kom till mig och möt mitt öppna hjärta

så trots att du inte ville mötas så är jag kvar här


hos mig


hemma


i mig




Fri vers av Nova-Liv
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-07-03 19:12



Bookmark and Share


  EmiRa
Du vågade, du såg, du gick för att behålla Dig själv...starkt...
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv