Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskalla fotspår

 

 

 

Iskalla fotspår

linkar mot ljuset

som snöpts av skymningen.

Som ett förfryst pulsslag

kravlar du mot evigheten,

vi var aldrig förälskade av någon. 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-03 20:53



Bookmark and Share


  Briza media
Sorgliga vackra ord. Underbart kort och innehållsrikt! Stark text.
2020-01-04

    Lena Staaf VIP
Mästerliga ord i varje rad.
2020-01-04

    ej medlem längre
Osentimentalt och bara så uttrycksfullt som du kan. Slutraden är mästerlig!
2020-01-04

  Lottie Ålhed VIP
Känslan av total hjälplöshet inför det oförutsägbara drabbande infinner sig vid läsning av dikten Starkt...
2020-01-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Mer.....utgjut allt till det tystnar,kväv det skrikande barnet redan i sin linda......
2020-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP