Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mig

Rör vid mig
Låt mina sinnen
återskapa
en nygammal
melodi

Rör vid mig
Låt mitt hjärta
rusa förbi
Klämta för dig
och mig
Försvinna i en oas
av stormheta nätter




Fri vers av Seasons VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-04 12:54



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Vackert
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP