Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att åldras

En gång då du var ung

då gladdes du åt andra ting

en gång då du var kvällens kung

bar du inte konsekvensens ring

 

Livet var en ljummen vind

du märkte inte regnet

det vätte pannan och din kind

men du sökte inte hägnet

 

 

Nu är tid och regn markanta

och din framtid synes kort

kullarna är mycket branta

och det är viktigt med komfort




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-01-04 14:20



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Livets skede...tänkvärd text!
2020-01-13

    Lena Staaf VIP
Härlig dikt med självinsikt!
2020-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)