Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De små är de största

De små människorna

i mitt liv

är de största

i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-04 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott att läsa..
2020-01-06

    Lena Staaf VIP
Mycket fint!
2020-01-06

  Connie
Underbar liten text! Den får mig att tänka på mina barnbarn!
2020-01-05

  Sturesdotter
De korta raderna berättar om många liv och det värmer att läsa.
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)