Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min trädgård

Det finns en liten trädgård

som jag kallar min

denna jag vårdar och ansar

här växer kärleken och empatin

och alla mina kära

jag med blommor bekransar




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-05 18:02



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Den här tycker jag om, den gör mig glad !
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)