Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farhågor

Vad är det jag ser när jag tittar ut

då ljuset flödar in genom mitt fönster

ger det scenen av en människas slut

eller barn som leker där skuggor ger mönster

 

Vad är det för ljud jag hör

när jag om morgonen öppnar min dörr

är det larmet från trafiken som stör

eller är det oron för att inget blir som förr

 

Hur lever jag mitt liv just nu

när jag går till vila om kvällen

är det glädje och tacksamhet för att det är jag och du

eller närmar sig farorna från flera ställen




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-06 15:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text om att inte vara säker på det man ser, hör och känner.
2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)