Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och tystnad

Tid och tystnad i en egen rymd

Som likt molnen glider fram

Lever lite undanskymd

Utan skuld och utan skam

 

Ser på bilderna från förr

Som väcker nostalgi och vemod

Målar minnena i stark kulör

Och njuter där jag en gång stod

 




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-06 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)