Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åderförkalkade drömmar

 
 
Åderförkalkade drömmar

Sprider sitt beckmörka ljus i fantasin

Glider som drivved genom synapser

Och rynkiga lemmar försöker nå till tamburen:

Friheten, den stumma verkligheten

För att få uppleva ett sista mentalt fritt fall

Innan skarprättarens kyss tar vid
 
 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-07 16:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, mentalt fritt fall! I samma mening både smeker och slaktar du. Man känner sig helt enkelt kapitulerad och knockad inför din text.
2020-01-08

    Lena Staaf VIP
Fint, mörkt och farligt. Precis,som en Judasdikt ska vara
2020-01-07

    Roger Runkar Ragnar
Klyver kyssen först, sen sprättarens slöa sinne som faller upp i sina spynapser som ingen ser.
Kalkar drömartären på fars nåder.
Mentalt glidmedel.

2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP