Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En själslig resa

I den astrala världen

var vi alla

som andeväsen

svävande fritt

strax ovan marken

tätt samman

diffust grå och ansiktslösa

ingen talade

allt var ljudlöst

fridfullt  och harmoniskt

i total balans

en evig vistelse

en evig önskan…




Fri vers av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-07 18:55



Bookmark and Share


  Connie
Skön text, den astrala världen vill man utforska lite mer!
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)