Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en hägring

Det gör ont i mitt bröst

av alla tankar och minnen

nu nalkas livets höst

och ångesten härjar mina sinnen

 

Molnen skymmer ger strimmor av ljus

det är som en fägring

men jag vänder åter in i mitt hus

jag vet det var bara en hägring

 

Nog av tankar i vemod och sorg

det finns även glädje i livet

men många är de vissna blommorna i min korg

och ingen vet vad i framtiden står skrivet




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-07 19:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text om livet och åldrandet som innehåller både mörker och ljus, glädje och sorg.
2020-01-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint vemod i orden, du skriver. Kanske finns ändå några glädjestunder kvar att njuta av?
2020-01-08

    Lena Staaf VIP
Att nalkas ålderdomen känns gruvligt men oundvikligt. Bara att acceptera.
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)