Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa mig

Visa mig någon... havens djupaste djup

Visa mig någon... universums ände

Sedan kan jag färdas till livets slut

utan frågor och utan alla svaren jag inte kände...

...alla böcker jag inte läst

...alla platser jag aldrig sett

...alla människor jag aldrig träffat

...all kärlek jag aldrig gett

Där min innersta önskan brände




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-08 20:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlad önskan om att få svar på många av livets frågor.
2020-01-09

  Solweig Jansson VIP
Fint formulerat om hur vi står lika frågande inför existensen som människan alltid gjort.
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)