Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag talade tidigare om den goda kraften som skulle främja tillväxten till landskapet, isländskorna och övertagandet av de sk. bostadsrätterna i hyreshusen här i området.


Ett annat slags kors.

Ja, jag vet hur ni tänker,
att det pågår en slags langning i tvättstugorna.

Så jag har redan varit i detta elände,
det finns inte ens lås på torkskåpen..

Är det åtgärdat?

Hm, var ett tag sedan så ni vet mer.

Apropå tvättstugan, den för 4 åt gången,
så finns det lösningar, isländskor är service
medvetna när det gäller männens situation
och när det gäller den personliga hygienen..

ja, nu talar jag tvätt, stryk och lagning och
erbjudandet från hyresvärden om tjänste-
bostäderna, det görs inte jobbet gratis där
i tvättstugan tidsbokningen och inlämning
av tvätten är prissatt och vid stryk o lag så
kommer ytterligare kostnader en överblick
ingår också i arbetsuppgiften, och rengöring
av tvättstugan efter varje dag, så fräscht är
det i tvättstugan nu när alla har maskinerna
hemma i bostaden, så en ny verksamhet här?

Det finns vanlig tvätt bokning kvar också nu
det är viktigt då trafficking offer lämnar bud
och däri är tvättstugan viktig langnings plats
för sådana lappar och för knappt märkbara/änglar.

Kvinnor är speciella, vet man var han har dem?


(Problemlösning)

"Änglalappar från fönstren"

Jag tänkte först en burk i tvättstugan men det
är bättre att se lapparna komma från fönstren

Lagningen i tvättstugan


(Nej, det är inte felstavat)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-09 21:44



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
I boken vill jag framhålla Island som en spännande plats att besöka och hur gärna jag vill ha väninnor från detta land de som arbetar i tvättstugan och bor i tjänstebostäderna är utan egentlig betydelse i praktiken, alla är lika bra.
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP