Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett sudoku

Lösa sudoku är som livet självt

Det kan ses från flera håll

Då finns chans att lösa det

Och ges en bättre koll




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-10 09:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt..
2020-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)