Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lufta

Såsom i ett instängt rum

där luften inte strömmar

behöver man också öppna och

lufta sina tankar och drömmar




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-10 19:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina rim som öppnar upp tankefönstet för nya intryck.
2020-01-19

    Lena Staaf VIP
Ja ut med dem bara! Till glädje för andra.
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)