Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antromorfisera mera

 

Det har blivit vanligt att man ger sina husdjur mänskliga namn som Pär, Siri, Gustav osv. Det kan man kanske stå ut med. Men när man börjar kalla ett försäkringsbolag för Hedvig,  då har det spårat ur. Hedvig? Blir det lättare att betala premien om det står Hedvig istället för Folksam på fakturan? 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-10 20:04



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Säkert är det så, det blir familjärt. De är smarta, kör med psykologi när de väljer namn sådär. Som att tant Hedvig ser till allt och tryggar upp.
2020-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP