Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så är jag åter tillbaka efter en kortare insats, ont? Ja, men älskar det och jag fick så goda halstabletter häromdagen, precis..som..ett..


plåster på såret.

(det rev jag snabbt av för läka, det gör jag ändå)

Detta är ett drama/dialog, och det är med replik.


Koppla bort mig från de där kvinnorna
de som kopplat upp sig på mig, på oss.

Stalkaren fick "kniv" känslan rätt in i örat.

Ja, sa bara högt ut i luften: "STÄNG AV"!!

Rättegången är inställd!

Men hur..

Spaningsutredningsarbetet..

Ja,

Det var framgångsrikt, värt mycket för staten.

Så, vem får ersättning?

Allt psykiskt lidande för yttre befälet med personal
ska väl ge både självklar immunitet och ob tillägget
får vi mångdubbla men nu är min röst resurs 5 min
till ända och jag önskar alla en trevlig vila, det bästa
i min fritidsby, med både dans, hämtmat och godis.

Glöm inte rakelmasken i polisfittorna, inget trevligt.

Väl mött,



Men pengar, ska du inte ha några pengar?

Till vad?

Till att bygga upp fritidsbyn, hjälp mig!

Där satte du fingret på spiken.

Så heter det väl inte.

Jo, nu gör det, det och förresten
har jag hud-inpackning på kortet
inte en massa hudkräm, det är en djävla skillnad.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-10 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP