Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade klokuggla



tänkte krypa till kojs tidigt efter en lång dag
och fick en känsla jag måste undersöka en sak
en person kommenterade på min jämmersida jag lade upp
när min egen hade fått krupp
och jag lade ut denna texten i morse

"Tänk att kunna vakna förnöjsam det slår det mesta"

och en person skrev så här, person hade jag blockerat på the wildcat
"Kan aldrig erirna att jag vaknat med ett leende faktiskt. Massa andra känslor, men inte lycka..."

övertygad om person inte mår bra...finns många här som inte mår bra
älskade uggla känns inte bra faktiskt
sidan är nu borta hade tänkt prata med förklara jag inte är sur, men alltför mycket oförklarligt har hänt och vill försäkra mig om jag kan skriva ostört

plockade bort sidan väpplingen den behövs inte längre såg den låg bland utvalda texter för texten Banken

Godnatt






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2020-01-10 21:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jösses bra jag skriver stunden många år
2023-07-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP