Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter och prosaister

Här i en värld där orden

är alstrets fundament

 

formade av tankar och

lyriken ur livet

 

 

kan vi dela och mötas

ur våra olika livselement

 

från ett cyberbord

där gestaltningen är drivet




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-11 09:24



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Elegant formulerad dikt om hur vi använder orden!
2020-01-11

  överlevaren VIP
Det berikar, ett intressant forum.
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)