Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta

De nya dagarna
har börjat formas
Vinden slipar av
alla kanter,
solen ger liv,
man fortsätter
där man gav upp
Sakta ljusnar det
och fåglarna
kan åter höras,
sinnena vecklas ut
långt innan grönskan




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 374 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-01-11 13:07



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du delar med dig av hoppet.
2020-01-18

  Björn Solum
Varma applåder för tron på en framtid, för kärleken till Jorden och för hoppet som föds av en sol som återvänder. Och förstås en låååång applåd för en helt underbar och genialisk text.
Som läsare är det bara att tacka och buga för att du delar med dig av din närhet till naturen.
2020-01-14

  Carl-Johan Bachofner
Obändigt hoppfull dikt.
2020-01-12

    Askanden
sakta ljusnar det
det går långsamt men det går ändå fram
2020-01-11

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Har sett solen igen. Här har den varit borta ett tag. Man vaknar så sakteliga till liv igen.
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta