Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självskadebeteende

Hon sa att hon skar sig.
Att hon mådde så dåligt genom hela högsstadiet
att hon började skära sig i armar och ben.

På bilderna från skolavslutningen är hon barbent i kort kjol
bararmad i svart sidenblus.
Nyklippt, osminkad och skrattande lycklig.
Hon har inte ett märke på sin ljusa hud.

Hon kramar sin syster
och äter tårta med betyget framför sig på bordet.
Hon har VG i allt utom matte - där hon har MVG.

På sommaren ska hon jobba och få sparken första gången.
Till hösten ska hon misslyckas på estetisk linje på gymnasiet.

Hon har redan ljugit om allt
baktalat alla
utnyttjat
lurat
åkt fast för snatteri
varit på akuten med alkoholförgiftning

På fotografierna från skolavslutningen är allt förlåtet.

 




Övriga genrer av kirsti ylinikka VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-11 15:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Djuplodande samtidigt
enkelt fantastiskt
bra berörande
skrivet!
;)

2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP