Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvindar friska

Vårvinden friskade i
och pollen stod som en gulaktig sky
omkring björkarna.

Någon nös på avstånd 
och jag vände hem med rinnande ögon.




Fri vers av kirsti ylinikka VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-09 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP