Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Ytterst få av oss i den här världen har haft en riktigt bra dröm" //Dzongsar Jamyang Khyentse Rinpoche


En epistel

Efter den subjektiva destutionen, då han varit alla ärkeroller på den odödliga teatern, när han så andas ut under törnekronan för sista gången och låter anden röra sig, i och med att de som lämnats kvar blåser ut hans namn, igen och igen tills den slutliga segern över de ideologiska statsapparaterna.

Hoppet säger att dennes bekanta inte längre behöver föreställa sig att ställa sig in för det som är bekant inställt. Motsättningar gör sig motsvarande tydliga först när de är en fråga om vad någon är kapabel att lida för.




Övriga genrer av Marcus B
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-11 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B