Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Långt borta vid horisonten

är jag fortfarande ung

här finns barndomens sanning

så tydlig och klar

de minnen som vilar här

gör mig ledsen och tung

sanningen är barnet

jag försiktigt omhändertar




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-11 18:33



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
du hittar tråden precis
2020-01-14

  bohemen VIP
Ja, man får vara sin egen kärleksfulla mor...


2020-01-14

  överlevaren VIP
Det inre barnet inom oss....bra och berörande beskrivet.
2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)