Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion

Kanske finns årstiderna
inte längre kvar,
naturens skiftningar
gäckar oss, kastar oss
i stormen fram och tillbaka
tills vi inte längre vet

Så kommer solen och tröstar,
överöser oss med hetta,
ber om förlåtelse, vi smälter
medan glaciärerna gråter,
sorgetårar svämmar ner
över land och ut i hav




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 355 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-01-12 12:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fullt begripligt den texten är, fullt även av människans besvär, ej så tokig heller i sitt uttryck, sådana kring en själv kan ha tyck, efter flera säkert uppstå begär...
2021-06-27

  Stisse
Du kan verkligen spegla vår ovisshet om vad som händer med vår jord. "glaciärerna gråter" är en fin och stark bild.
2020-02-23

  charlotte VIP
j olen är härlig och förfärlig , inget ont som inte har nåt gott med sig!
2020-01-18

  Gunnar Hilén VIP
Vem kunde tro att vi en dag skulle sakna vinter och höst....ja årstidsväxlingarna !
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta