Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätterna med uppladdning


havet rullade sakta in mot stranden -
solstolarna var uppvärmda och övergivna av turisterna
vi testade minst tjugo av dem

solstolar nattetid
bär med sig dagens värme
verkar uppladdningsbara

nu i vintertid tänker jag på laddning
saknar den och kommer att söka dig bland solstolarna
kommande sommar

är du där?

© Sturesdotter




Fri vers (Fri form) av Sturesdotter
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-12 19:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag ligger i lä och läser punkterna. När det gäller själva texten, gäller det att ta på sig en allvarlig men förstående min och 'ta till sig' texten, som om jag trodde mig kunna förstå vad den söker förmedla. Livet är för allvarligt för att kännas som kort. Hade det varit kort hade det kunna skrattas bort.
2020-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sturesdotter
Sturesdotter