Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och innan någon curlingförälder eller curlad yngling vrider käften ur led; så nej, det här är inte en heroinglorifierande dikt. Den är skriven ur missbrukarens point of view. Väl mött!


Den renaste kärleken

 

 
 
Du träffade mig som en vårvind i mars,
oförutsägbart och erotiskt euforiskt.
Jag kände inte ens till din existens
innan du fick mitt blodomlopp att koka.
 
 
 
Mitt hjärta slog frivolter varenda gång
som vi sågs och tryckte oss mot varandra,
och jag lät dig tränga in i mig,
gång, på gång, på gång.
 
 
 
Du fräste mitt hjärta och hjärna till rosa moln
som jag lycksalig guppade omkring på.
Aldrig någonsin sviker du mig, älskling.
Du är hettan i mina vener... kära heroin.
 
 
 
 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-13 12:25



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Så bra skrivet - som en häftig förälskelse - men farligt, farligt !
2020-01-14

    Lena Staaf VIP
Stark dikt om den starka lockelsen.
2020-01-13

  KattenKin VIP
Tjusiga rader, klart det är en kärlekshistoria. Man gifter sig med giftet. Svårt för andra att tränga sig emellan, valet blir oftast att man skippar dem istället för tvärtom.
Texten för tankarna till Rolling Stones.
2020-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP