Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knyckta ögonlock

 

 

Jag blundar sönder paletten;

som ett norrsken som aldrig blev av

knycker jag dina ögonlock

och tvingar dig att syna spegelbilden:

Äcklet, kräket, svinet, patriarken…

 

Jag ser dig le, uppmuntrad av upplevelsen.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-13 17:16



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Gripande ondskefullt bildspråk, förpackat i svart plast. Såsom bara du kan skriva.
2020-01-13

    Lena Staaf VIP
En överförd bild av den som inte förmår älska sig själv.
2020-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP