Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet läker

 

Jag hänger upp en mistel

Så att den får pryda schavotten

Stiger in under bilan

Och kysser min existens

En sista gång

En sista sång

Och äntligen läker det sår

Som pöbeln kallar Livet




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-01-13 17:56



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bara så djävla bra skriftat!
2020-01-13

    Lena Staaf VIP
"Han ändrade sig under bilan".
2020-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP