Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva

Det är en gåva att vara sårbar

låta känslorna bejaka livet

visa medkänsla och bjuda gensvar

annars tar bitterheten över drivet




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-13 20:50



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Heja heja va bra......tänk de som säger att de inte orkar.....att det är lättare att vara död !!!!!!!
2020-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant!
2020-01-13

  överlevaren VIP
Absolut, bra ordat!
2020-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)