Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet och flykt

Var är orden jag ville få sagt

de jag tänkt på många gånger

jag trodde allt var tillrättalagt

men nu känner jag endast ånger

 

I svåra stunder när allt är kris

brukar jag smida planer

att jag vill fly på mitt eget vis

för att undgå de värsta dramer

 

Ibland avundas jag de redan döda

och att livet inte var menat för mig

jag tänker på de liv jag gett med möda

det måste betyda något i sig

 

 




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-14 22:22



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Vemodigt....berör!
2020-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)