Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten människa

Ser du barnet och dess personlighet

ser du den lilla som snart blir stor

ser du energin och hennes nyfikenhet

ser du personen som i den lilla kroppen bor




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-15 14:59



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Jo att bli sedd och hörd är viktigt!
2020-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)