Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engagemang

Föräldrarnas engagemang

i min fostran var stort

men mest för det jag

i okunskap gjort

det var inte av kärlek

utan för vårt rykte

det var viktigast

vad omgivningen tyckte




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-15 15:08



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om fasadens betydelse.
2020-01-16

  Gunnar Hilén VIP
Jaaaa, vad ska grannarna tänka ! Precis som man kunde kontrollera det. Pinsessa Victoria sa: "det viktiga är inte vad andra tänker om mig utan vad jag tänker om andra".
2020-01-15

  överlevaren VIP
Utåt sett... en fasad!
2020-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)