Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demens är de anhörigas sjukdom


Nej, jag önskar inte

Nej, jag önskar inte att du skall dö
inte nu och inte snart
men tänker ändå
det är inte det värsta som kan hända

Tänker att den är fin
versen i dödsannonserna;

'Så tyst kom döden
han kom som en vän
tog dig vid handen
och förde dig hem'

Så vi tar vara på tiden
även dagar med oro och möda
livet måste ändå levas
det finns inget annat




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-16 10:36



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Intressant och kunskapsrik text.
2020-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Din text får mig att tänka på min mor.
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP