Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan värld

I en annan värld vill jag möta

det som ännu bara tanken ser

och där drömmarna kan spränga barriärer

En plats där tiden inte stannat

men allt är möjligt

 

Den världen ligger långt härifrån…




Fri vers av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-16 19:53



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
I drömmen kan det vara nära....
2020-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)