Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mulle meck bygger big bang

det är nåt med den här vintern
den bär ingen snö
men vägrar ändå
övergå



dö ba dö


det är en sån där period då du kolar nån gång under eftermiddagen
du jagar solkatter hela dagar
och kommer hem med blodiga tassar
dricker dig gul och blå och hoppas
att det finns räddning i färger

sverige
är bara nån annans gränser
mitt land är soffan
behöver inga papper för att dela den


skydda med muskedunder
det luktar unket



och du blir ett snyggt lik gång på gång
för att lagom till jobbet
återuppstå




och maskarna drar sig i jorden
låtsas sova och hoppas man ska gå
välsigna denna walk of shame

hej kollegor
i'm straight from the grave

yes




jag är en knarkare
sätter pennan i venen
som min vän jessica b
bjuder sig själv på mer
hon har en ny stil nu
nekros runt varje stickhål
bara jaga efter den där
första applåden


får man omspel
match två?

spelat
mulle meck
bygger ny tidsrymd

nåt sånt


och du känner dig misstänkt
så du ser misstankar hos andra
bäst nån tar dig på bar gärning
du har fått nackspärr
alla slängda ögon över axeln



dom här drömmarna är porösa
pilla i hålen och dom smular
som betongen vi murar in oss med
mitt livs stora ögonblick
delar jag med min tapet



tills jag river den med
din fläckiga jävel
här finns bara plats för
mina egna skarvar


galning

du vet hur man spelar med


ryt som björnen
när du sänker biljarden
skratta som jultomten
under slagsmålen, undrar
vad det är för nivå
egentligen


ho ho ho















Fri vers av Love Död
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-17 11:32



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Spännande dikt som pendlar mellan nykter syn på världen, livsleda och sjutusan jävlar.
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död