Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens närhet

Nattens timmar sveper sakta förbi
vid din sida och hos dig vill jag förbli

Du ligger där så graciös och sover så fin
betraktar din skönhet och sätter mig bre´vi

Som en vacker tavla målad av en konstnär
är hon jag tittar på och håller kär

Du andas sakta, jag smeker din kind
för ett ögonblick är jag din, och du min

Lutar mig fram och doftar på dig
du vänder dig om och kramar mig

Där och då förenas vi i vår närhet
en stund som känns som en evighet

Håller om dig och känner din intensiva värme
släpper dig inte och ligger så länge

Godnatt min älskade, nu får du en lång kyss på din mun
lägger jag mig tätt intill dig, håller om dig och väntar till vår morgonstund




Bunden vers (Rim) av poetförlivet
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-17 09:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

poetförlivet
poetförlivet