Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstid

Hoppas jag får en livstid med dig..
och lite till!




Fri vers (Fri form) av poetförlivet
Läst 216 gånger
Publicerad 2020-01-31 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetförlivet
poetförlivet