Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådjuren

Rådjuren stod där plötsligt
som hämtade ur en film,
för att få henne att förstå
att hennes liv är magiskt,
de följde henne med blicken
när hon sakta gick förbi,
som om hon var en av dem,
de tittade länge efter henne
när hon försvann in i skogen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 210 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-01-17 11:02



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Så är det ju att möta vilda djur. Man tittar magiskt efter dem.
2020-06-07

  Emanuel Sigridsson VIP
En stilla vind genom naturens andetag, långsamhetens lov som en fråga.
2020-01-18

  Gunnar Hilén VIP
Ja, vår sorgsna saknad efter våra syskon i naturen.
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta