Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skolan

Bilder från mitt inre

högmod som tog över

i skolan då jag var mindre

lektionerna som söver

 

Bilder från mitt inre

torra monologer

i skolan då jag var mindre

fanns inte dialoger

 

Bilder från mitt inre

och med rötter från förr

i skolan då jag var mindre

var bestraffningen en sluten dörr

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-17 15:58



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om skolminnen från förr. Hoppas att det är bättre nu för tiden.
2020-01-17

    ej medlem längre
Tyvärr var detta en smärtsam sanning för en del barn..
2020-01-17

  överlevaren VIP
Fy, trist och svår tid!
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)