Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika buketter

I en sfär av olika ordbuketter

haiku fri vers och sonetter

ges en givande läsning i lyrikens timma

jag inspireras och försöker att rimma

 

Jag delar med mig till andra mina ord ur livet

läser med nyfikenhet vad i kommentarer står skrivet

tar del av texter som ger tankarna näring

det är som en själens hungrande förtäring




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-17 16:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det, utomordentligt bra formulerat!
2020-01-17

  överlevaren VIP
Tänkvärda ord...
2020-01-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina fundringar och tankar om diktandet och läsningen!
2020-01-17

    ej medlem längre
Snyggt..
2020-01-17

    Lena Staaf VIP
Roliga funderingar om diktandet!
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)