Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ridå

Din skarphet
syns i ögonen

Ibland undrar
jag om du
egentligen
är en robot,
en utomjording

Men dina tårar
kommer
om kvällarna
när ingen ser
gör dig
alltför mänsklig
alltför skör

Men nästa
dag
går din ridå
upp igen...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-17 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP