Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föddes

ur en känsla
insåg sorg
undrar var dag
vem är jag

lyckan kom
lyckan vek av
sorgen kom till liv
när lyckan går
är det sorgen
som består

vem av dem
som än
besöker

ingen jag
väljer

det som än händer

är kroppen
som smärtar
eller
lyckar
och sänder

i kulör

och
jag
avger
en tunn resonans
till en avslöjande o dör




Fri vers av MedVetAnde
Läst 231 gånger
Publicerad 2020-01-17 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde