Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag livet

en
form

livet
mig
håller

från
främmande
död

livet
vet
jag
om

dagen
jag dör
vet jag
att du
lever

medvetenheten
omfamnar

liv
död

och
allt
och
annat

liv
och
död
i
rundgångens
norm

ungefär så
ingen fara
ingen storm




Fri vers av MedVetAnde
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-24 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde